!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dresses

Something borrowed, something new

Een jurk van een dierbare heeft veel emotionele en sentimentele waarde. Florijn Wedding & Events tovert met veel passie en toewijding deze jurk om in een droomjurk.

Kom langs in ons atelier om een “something borrowed” jurk samen te bekijken en vervolgens om te toveren tot een “something new” jurk!

We helpen je graag je meisjes dromen uit te laten komen!

All girls are princesses

Nog geen trouwplannen? Maar wel graag alleen of met vriendinnen trouwjurken passen? Dat kan bij ons! 

 

DreamDress Rentals

Gefeliciteerd je gaat trouwen! Wil je geen trouwjurk kopen maar voor je droomdag een trouwjurk lenen? Dat kan! Voor €250,- neem je jouw DreamDress een dagje mee! Dit is inclusief stomerij kosten. Kom gezellig je trouwjurk passen in ons atelier!

Forever Yours

Je zei ja! Tegen je huwelijks aanzoek en nu zeg je JA! tegen je trouwjurk. Om straks JA! te zeggen om voor altijd samen te zijn. Bij ons in het atelier vind je zeker de jurk van je dromen! Door onze coupeuse met al meer dan 30 jaar ervaring kunnen we alle jurken op maat maken en bovenal aanpassen tot het de jurk is waarvan je altijd gedroomd hebt. 

Extra’s 

Of je nou voor de lol jurken komt passen of er eentje wil kopen of huren, wij maken er graag een extra feestje van door dit te doen onder genot van een HighWine. Kom met minimaal 4 personen 2,5 uur onbeperkt jurken passen voor maar €20,- p.p! maak er een extra feestje van door een HighWine of een HighTea bij boeken! Je hebt bij ons een HighWine vanaf €20,- p.p. of een HighTea voor €15 p.p.