Wedding not far away from home.

Geboren en getogen in Dordrecht weten we natuurlijk alle mooiste en leukste plekjes in en om Dordrecht die aan al jullie wensen zullen voldoen. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met andere locaties in Nederland. 

Bon Bini Bonaire.

Wie zou dat niet willen!? Trouwen op een tropisch eiland, trouwen op Bonaire!

Met mijn gezin heb ik daar bijna 2 jaar gewoond. We zijn dus goed bekend met het eiland en alles wat er te doen is. Met alle mooie plekjes en goede contacten maken wij hier jullie droomhuwelijk waar!

Longlasting wedding

 Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in een meerdaagse bruiloft, heerlijk ontspannen met al jullie dierbaren in een hotel of bijvoorbeeld in een landhuis in Nederland, Belgie of Frankrijk ergens in een bos of aan het strand alles is mogelijk voor ieder budget!

Styling your wedding locations

Geen weddingplanner nodig voor je hele dag, maar wel je locatie of meerdere locaties in style van je bruiloft hebben….. Dat kan!

Wij versieren/verbouwen jullie droomlocatie tot in de puntjes. Als de dag dan helaas tot een einde is gekomen ruimen wij ook alles weer voor jullie op.

Echte style service!

Wedding Day Support

Ook als Ceremoniemeester kunnen we jullie als bruidspaar bijstaan op jullie trouwdag. Samen bespreken we en stellen we van te voren een draaiboek op. Wij zorgen er achter de schermen voor dat alles perfect verloopt op jullie dag!